Micro.bg

Представяме Ви ПЪРВИЯ в България ОНЛАЙН склад Micro.bg

 

micro.bg   Какво e Micro.bg
Мicro.bg е интерактивна платформа за управление на складови наличности, чрез която много бързо и лесно можете да правите различни операции (продажби, доставки, производство, рекламации и  други), да извършвате разплащания и да създавате документи с модерна визия, които отговарят на нормативните изисквания.
СУПТО одобрен от НАПМicro.bg е вписан в електронния регистър на НАП под номер 114 и отговаря на всички изисквания в Наредба Н-18.Осигурява управление на складовите процеси, както за фирми, които не издават касови бележки, така и за тези, приемащи плащания в брой и с кредитна/дебитна карта, за които издаването на фискален бон и съответно връзката с касов апарат е задължителна.

micro.bg+Axis Cloud

възможности micro.bg Micro.bg е сайт за: • Продажби и поръчки;• Пълен контрол на запасите;• Работа с база от клиенти;• Контрол на плащанията;• Автоматизация на търговски обекти;• Отпечатване на необходимите документи.

потребители micro.bg Кой може да работи с Micro.bg
С Micro.bg може да работи всеки, който иска да замени сложните инсталации на десктоп приложенията и настройването им. При Micro.bg не е необходима инсталация. Системата е Web-базирана и достъпна от всяка точка, където има интернет връзка. За работа с Мicro.bg не е необходимо обучение. Достатъчно е само да изгледате клипчетата, които са качени в YouTube канала на системата, да си направите безплатна регистрация и да тествате без никакви такси 1 месец!

Axis Cloud Axis Cloud 
Фронт-офис приложениеAxis Cloud е изключително леко и много удобно приложение за Android устройства, което се явява търговски екран (фронт-офис) за магазини и заведения. То допълва и разширява функционалността на онлайн платформата Micro.bg. Така Вие получавате цялостна завършена търговска система в облака, която впечатлява с визия, функционалност и достъпност! Axis Cloud е вписан в електронния регистър на НАП и отговаря на всички изисквания в Наредба Н-18.

абонаментни планове micro.bg Абонаментни планове Цените на Micro.bg са достъпни за всеки, който иска да го използва.След като изтече 1 месечния безплатен период трябва да си изберете тарифа според брой потребители и колко месеца планувате да използвате Мicro.bg. Цените започват от 7,90 EUR за 1 потребител за 1 месец. Как може да спесите и каква ще е точната сума, която трябва да заплатите можете да разгледате тук.

Регистрирайте се сега на Micro.bg 

и използвайте 1 месец безплатно!

micro.bg

Сигурност micro.bg

Сигурност

Когато става въпрос за пари, неизбежно започват въпросите за сигурността на системата. Никой не иска цялата му търговска дейност да се управлява от нежелани потребители. Съответно сайта Micro.bg предлага най-добрата криптирана защита на данни. И това не е всичко – разработена е специална функция за автоматично архивиране на данните на отделен източник. 

 

Връзка с електронен магазин Връзка на Micro.bg с електронен магазин на GombaShop и ShopikoЕкипът ни работи в сътрудничество с едни от най-популярните платформи за електронна търговия В България, за да Ви предложим готова интеграция между Micro.bg и електронни магазини на GombaShop и Shopiko. Връзката между Micro.bg и онлайн магазина осигурява на всеки търговец завършено решение за електронна търговия, позволяващо синхронизация между всички онлайн и офлайн процеси и тяхното централизирано управление.

преимущества micro.bg

Преимущества на ОНЛАЙН складовия софтуер Micro.bg

 

  • Бърз и лесен достъп от всяка точка на света;• Високо ниво на сигурност;• Интуитивен интерфейс;• Без необходимост от инсталация и специална поддръжка;• Архивиране на данните на безопасно място;• Поддръжка на фискални устройства – касови апарати и фискални принтери;• Независимост от операционната система – работи с Windows, Linux, Mac OS, Android;• Цялостна система за управление на магазини и складове, а не просто приложение за стокова наличност;• Издаване на пълна гама документи – стокови разписки, фактури, кредитни и дебитни известия;• Възможност за следене на плащанията;• Възможност за работа с валути и обекти;

Галерия

Заявете безплатна демонстрация! 
Micro.bg предлага толкова много възможности! Нашият екип с удоволствие ще демонстрира за Вас всички функции и предимства на платформата, съобразени с Вашите нужди и начин на работа! Единственото, което трябва да направите, е да заявите Вашата безплатна персонална демонстрация, като изпратите данни за контакт на e-mail: benstarcomputers@gmail.com. Нашите консултанти ще Ви дадат допълнителни насоки как ще направим персоналната презентация по най-удобния за Вас начин.

   „Хлебарницата на ъгъла“ е занаятчийска пекарна в София за ръчен хляб и здравословни сладкарски изделия.    „Морато Мебел“ е сред най-големите проектанти и производители на дизайнерски мебели в страната.  „Svetulka.bg“ е онлайн магазин за бебешки и детски дрехи с над 10 000 крайни клиента. „Professional Food“ e магазин за висок клас хранителни изделия и бутикови вина.

Основно меню Продажбa на стокиМеню за стоки

Доставка на стокиОтпечатване на документиРазплащания

Партньори