Търговски софтуер

Microinvest Склад Pro е гъвкава система за управление на стоковите наличности и парични потоци на фирмите. Програмата позволява да бъдат контролирани всички процеси, свързани с управление на производствената и търговската дейност.

Цена: 149.00EUR

 

С Microinvest Склад Pro можете да оцените постигнатото от Вашия бизнес чрез подробни справки и статистически отчети. Едновременно с това с програмата се извършва пълен мониторинг върху дейността на персонала чрез регистрирането на всяко действие и операция, извършени от него.Системата позволява да се проследи във всеки един момент количеството използвани запаси и да се планират необходимите разходи.

Microinvest Склад Pro познава нуждите на Вашата фирма и дава съвети за бъдещи покупки и поръчки.Системата може да бъде разширена с различни приложения, които я правят отличен избор за различни сфери на дейност.


Microinvest Склад Pro Light е иновативен продукт, разработен, за да отговори на нуждите на всички видове търговски обекти: супермаркети, магазини, заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета), развлекателни места (барове, кръчми, нощни клубове, дискотеки). Програмата е подходяща за извършване на продажби в натоварени търговски обекти. Продуктът оптимизира и контролира процеса по осъществяване на продажбите и плащанията.

Цена: 149.00EUR

Microinvest Склад Pro Light притежава пълна интеграция с Microinvest Склад Pro, което позволява на крайния потребител да се възползва от богатите функционални възможности и на двете приложения. По този начин, нашите клиенти получават по-добри възможности за управление на множество обекти, анализ и обработка на натрупаните данни.

С минимални изисквания към хардуера, ергономичен дизайн и изключително улеснена работа, Microinvest Склад Pro Light е надеждна софтуерна система, която може да бъде полезна на всички видове складове, магазини, заведения за хранене и всякакъв тип търговски обекти. Продуктът е оптимизиран за работа с всички видове периферни устройства: баркод четци, touch screen терминали, работи с всички фискални принтери, POS принтери и касови апарати.

     Microinvest Склад Pro Light предлага на своите клиенти два режима на работа:

Microinvest Склад Pro Light – Търговски обект е подходящ за работа в супермаркети, магазини и ресторанти за бързо хранене. С помощта на приложението, операторите могат бързо и лесно да извършват продажби, плащания, да издават всякакъв вид документи и да прилагат съответните отстъпки за клиенти. Microinvest Склад Pro Light – Търговски обект позволява на собствениците и управителите да изградят система на достъп за своите служители съобразно структурата на компанията.

Microinvest Склад Pro Light – Ресторант е специализиран интерфейс и е подходящ за работа в ресторанти, пицарии, барове, нощни клубове и други заведения за хранене. Приложението предлага всички характерни за този тип търговски обекти функции – откриване и разделяне на сметка, различни видове плащания, печат на междинни бележки, управление на всички видове фискални и нефискални устройства, определяне нива на достъп, автоматично подаване на поръчка към кухня и бар. Разработени са и някои специални модули като „Happy Hour“ и модул „Резервации“.

Основни характеристики на Microinvest Склад Pro Light:

Поддържане на базата данни на Microinvest Склад Pro;Работа в режим клиент-сървър;Определяне нива на достъп – собственик, администратор, управител и оператор;Управление на клиентски дисплей;Управление на електронни везни;Управление на касови апарати;Директно управление на матрични принтери;Издаване на стокови разписки и фактури;Оптимизиран е за работа с Touch Screen системи;Управление на видео система за наблюдение на мястото на продажба;Възможност за възпроизвеждане на рекламни видеоклипове или рутиране на снимки на работния екран на модула;Възможност за въвеждане на анкета при плащане на сметка в ресторант или разплащане в търговски обект; НОВО! Интеграция с безжична система за повикване на сервитьори. Благодарение на нововъведението посетителите в заведенията се обслужват качествено и модерно, персоналът реагира бързо, а мениджърският екип може да контролира времето и бързината, с която служителите удовлетворяват желанията на клиентите

Microinvest Хотел Pro е четвърто поколение хотелски софтуер, който е най-успешната комбинация от технология съчетана с добри бизнес практики. Програмата дава възможността всеки собственик или мениджър на хотел да моделира по свой начин всички вътрешни процеси, за да предложи бързо, безпроблемно и разнообразно обслужване на своите клиенти.

Цена: 299.00EUR

Управлението на HoReCa бизнесът е фокус за компания Microinvest през последните 20 години. През това време натрупахме огромен опит, успяхме да го систематизираме и да го обърнем във висококачествена технология, която може да бъде използвана от всеки в следните области:

Семеен хотелБизнес хотелГрадски хотел
Еко комплексКъщи и вили под наемКомплекси

Защо да изберете Microinvest Хотел Pro?

Чек-лист Без месечна такса за използване на програмата;
Чек-лист Без месечна такса за поддръжка и консултация по програмата;
Чек-лист Безплатна първоначална конфигурация и обучение на потребителите;
Чек-лист Опция за работа с няколко обекта;
Чек-лист Интеграция с четци на лични документи;
Чек-лист Интеграция с Единна система за туристическа информация – ЕСТИ;
Чек-лист Връзка с всички фискални устройства;
Чек-лист Връзка с ресторантски софтуер;
Чек-лист Бърза и лесна проследимост на резервации, брой заети и свободни стаи;
Чек-лист Управление на гъвкави ценови листи и ценови правила, авансови предплащания;
Чек-лист Различни видове разплащания;
Чек-лист Издаване на счетоводни документи – фактури, кредитни, дебитни известия;
Чек-лист Групови резервации;
Чек-лист Управление на допълнителни услуги към стаите;
Чек-лист Разнообразие от справки;
Чек-лист СУПТО по Наредба Н-18, одобрен от НАП с номер 790.

Microinvest Хотел Pro – всичко, от което Вашия хотел има нужда 

Microinvest Хотел Pro предоставя възможност на собствениците или мениджърите на хотели да оптимизират административни задачи, като същевременно да минимизират разходите и повишат заетостта. Използването на тази софтуерна система ще подобри организацията на ежедневните процеси по проследяване на резервации и посрещане на гости, ще оптимизира връзките между отделните звена в хотела и ще отрази финансовия резултат в реално време.

Функционалности Microinvest Хотел Pro
Новости във версия 1.00.009/1.00.100 от 05.2020 г.
 • Управление на всички обекти (сгради) в една база, без значение къде се намират: Централно работно място и допълнителни такива.
 • Резервации: Възможност за задаване на период, данни за настаняването (задаване на сграда, тип на стаята, номер на стаята, брой гости), допълнителни данни за издаване на фактура, вид на пакета с използвани услуги. Възможност за предплата на резервацията, управление на клиентската база и съхранение на лични данни
 • Настаняване: Бърз бутон за настаняване директно от график заетост в текущия ден, за който е обявена резервацията.
 • Стаи: Възможност за индивидуално изграждане на легловата база (вида на леглото), разпределение по етажи и сгради. Възможност за добавяне на екстри (климатик, телефон, кухня, телевизор и други), снимки на интериор, размер на помещението.
 • Тип стаи: Най-популярната класификация за типове стаи (единична, двойна, тройна, студио, апартамент и други).
 • График заетост: С един клик пълна визия на моментното състояние на всяка стая – резервирана, свободна, заета, анулирана резервация. Бърза ориентация в периода на заетост на хотела – дневен, седмичен и месечен график.
 • Домакинство: Опресняване на статуса на стаята – почистена и непочистена и предоставяне на информация предназначена за служителите, които се грижат за чистота в хотела.
 • Хотелски удобства и цени на услуги: Опция за добавяне на различни хотелски услуги в зависимост от типа на мястото – басейн, сауна, парна баня, фитнес, салон за красота и други.
 • Ценови листи: Създаване на ценова листа за всеки сезон, промоционален период или делнична натовареност. Управление на периоди, отстъпки за допълнителни лица, ценообразуване при настаняване на деца.
 • Гъвкави ценови правила: Прилагане на отстъпки за различни периоди, при настаняване на допълнителни гости или при определен брой нощувки.
 • Търговски пакети: Конфигуриране на цени, ценови особености, специални сезони, договори, услуги, намаления за настаняване.
 • Справки: Богат набор от справки за пристигащи и настанени, натовареност на хотела и други.
 • Фактуриране: Различни типове плащания, отстъпки за партньори, печат на документи, работа с различни валути (BGN, EUR, USD, RUB).
 • E-mail известяване: Индикация за получен e-mail в реално време.
 • Система за контрол на достъпа: Програмиране на карти за отключване на брави.
 • Групово настаняване: Възможност за създаване на няколко резервации към едно и също лице, генериране на УНП на всяка отделна резервация, проследимост на създадените резервации.
 • Ресторант, бар, лоби: Връзка в реално време с търговския софтуер на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light. Начисляване на сметки към стая и възможност за приключване на сметка от Microinvest Хотел Pro.
 • Периферни устройства: Работа с фискални устройства, четци на документи за самоличност и други.
 • Минимална конфигурация: CPU: Pentium IV 1.4GHz, RAM: 1GB, HDD: 40GB.
 • Съвместимост с Windows 7/8/10 32-bit и 64-bit.

Онлайн складова програма за търговски обекти, съчетаваща функциите на търговски софтуер с предимствата на облачните решенияАвтоматична архивираща система за работа със сървъри, която осигурява архивиране на работната база данни и управлява създадените архивиСофтуер за създаване и разпечатване на баркод етикети, с който бързо и лесно можете да моделирате свой, уникален дизайн
Micro.bg Microinvest Архиватор Pro Microinvest Баркод Принтер Pro
Онлайн складова програма за търговски обекти, съчетаваща функциите на търговски софтуер с предимствата на облачните решения Автоматична архивираща система за работа със сървъри, която осигурява архивиране на работната база данни и управлява създадените архиви Софтуер за създаване и разпечатване на баркод етикети, с който бързо и лесно можете да моделирате свой, уникален дизайн
Месечен абонаментЦена: 49.00 EUR Цена : 79.00 EUR
Програма за фактуриране и издаване на касови бележки без нужда от СУПТО Полезна програма, която съдържа драйвери за връзка с популярни фискални устройства, електронни везни и клиентски дисплеиПрограма за приемане и обработка на заявки и поръчки от клиенти по телефона
Fisco Microinvest Smart Printer Microinvest Delivery Pro
Програма за фактуриране и издаване на касови бележки без нужда от СУПТО Полезна програма, която съдържа драйвери за връзка с популярни фискални устройства, електронни везни и клиентски дисплеи Програма за приемане и обработка на заявки и поръчки от клиенти по телефона
Безплатен продукт Безплатен продукт Цена за 1 раб. място 79.00 EUR
Модул за централизирано управление на мрежа от мобилни търговци, използващи устройства с инсталиран Microinvest Склад Pro Phone Безплатно приложение за разносна търговия, предназначено за работа на мобилни устройства с операционна система Windows Phone Софтуер за разносна търговия. Приложението автоматизира работата на мобилни търговци, които са постоянно в движение
Microinvest Склад Pro Phone Manager Microinvest Smart Printer Microinvest Склад Pro Mobile
Модул за централизирано управление на мрежа от мобилни търговци, използващи устройства с инсталиран Microinvest Склад Pro Phone Приложение за разносна търговия, предназначено за работа на мобилни устройства с операционна система Windows Phone Софтуер за разносна търговия. Приложението автоматизира работата на мобилни търговци, които са постоянно в движение
Цена за 1 раб. място149.00 EUR Безплатен продукт Цена за 1 раб. място149.00 EUR
Съвременна система за управление на магазин, базирана върху мобилна платформа Android Съвременна система за управление на ресторант, базирана върху мобилна платформа Android Модерна система, базирана върху мобилна платформа Android, предназначена да оптимизира работата на сервитьорите във всяко заведение
Microinvest FastPOS Microinvest Restaurant Microinvest Waiter Assistant за Android
Съвременна система за управление на магазин, базирана върху мобилна платформа AndroidВерсия Съвременна система за управление на ресторант, базирана върху мобилна платформа AndroidВерсия Модерна система, базирана върху мобилна платформа Android, предназначена да оптимизира работата на сервитьорите във всяко заведение
Цена за 1 раб. място – Абонамент Цена за 1 раб. място – Абонамент Цена за 1 раб. място – Абонамент
Авангардно приложение за сканиране и обработка на баркодове и количества на стоки, базирано върху мобилна платформа Android Лесно генериране на операции в Microinvest Склад Pro от баркодове, събрани предварително с терминално устройство тип Data Collector Софтуер за комплексно управление на дейностите в билярд клубове и игрални зали
Microinvest DataCollector for Android Microinvest Склад Pro Data Collector Microinvest Билярд Pro
Авангардно приложение за сканиране и обработка на баркодове и количества на стоки, базирано върху мобилна платформа Android Лесно генериране на операции в Microinvest Склад Pro от баркодове, събрани предварително с терминално устройство тип Data Collector Софтуер за комплексно управление на дейностите в билярд клубове и игрални зали
Цена за 1 раб. място – Абонамент Цена за 1 раб. място – 79.00 EUR Цена за 1 раб. място – 149.00 EUR
Web модул, чрез който можете да достъпвате Вашата база данни от всяка точка на света Продуктът може да бъде използван като интерактивно електронно меню или като работно място на сервитьорите в заведения OpenSource софтуер за управление на търговски обекти. Продуктът е безплатен, достъпен за всички за сваляне и ползване и под GPL лиценз.
Microinvest DataCollector for Android Microinvest eMenu Pro Microinvest Warehouse Open
Web модул, чрез който можете да достъпвате Вашата база данни от всяка точка на света Продуктът може да бъде използван като интерактивно електронно меню или като работно място на сервитьорите в заведения OpenSource софтуер за управление на търговски обекти. Продуктът е безплатен, достъпен за всички за сваляне и ползване и под GPL лиценз
Цена за 1 раб. място – 149.00 EUR Цена за 1 раб. място – 249.00 EUR Безплатен продукт