Софтуер за Ресторант

Софтуер за Пицария

Софтуер за Бирария

Сoфтуер за Кафене

Софтуер за Бързо Хранене

Софтуер за Бар/Дискотека

Всеки собственик на такъв тип търговски обект може да се възползва от богатата функционалност на програмите, достъпната им цена, лесната и бърза интеграция. 

Софтуер за ресторант

  Типичните предизвикателства, пред които е изправен всеки собственик или управител на ресторант, са как да увеличи приходите, като едновременно с това оптимизира и рационализира вътрешната организация, документооборота и планира ресурсите.

 

  При високата степен на конкуренция в ресторантския бизнес, ефективното управление на стоковите наличности и безпроблемното внедряване на нови технологии са ключът към намаляването на разходите и увеличаване на ефективността.

   Ние, от БЕНСТАР КОМПЮТЪРС, заедно с Microinvest, можем да Ви предложим пълен набор от софтуерни и хардуерни решения, които да отговарят напълно на Вашите нужди. 
   Нашите решения обхващат всички процеси – управление на стоковите наличности (доставки, продажби, фактуриране, редакция на документи), задаване нива на достъп за всеки потребител посредством пароли, аналитичност с богат набор от  справки, работа в реално време, рецепти, модул Happy Hour, модул за резервации, Touch Screen оптимизиран интерфейс, бърза селекция на напитки и ястия чрез визуализация на картинки, различни начини на плащанe, задаване на отстъпки и промоции, разделяне на сметка, минимизиране на загубите чрез модул за видеонаблюдение, визуализация на поръчките в кухнята. 

 

 

Софтуер за Пицария

  Ние, от БЕНСТАР КОМПЮТЪРС, заедно с Microinvest, можем да Ви предложим пълен набор от софтуерни и хардуерни решения, които да отговарят напълно на нуждите за Вашата пицария.
  Чрез софтуерните продукти Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light, Вие ще управлявате и контролирате всички процеси във Вашата пицария, което ще Ви спести много време и ресурси и ще направи Вашия бизнес печеливш.
  За да използвате нашите решения, не е необходимо да имате специални IT познания.

Софтуерното решение обхваща всички процеси – управление на стоковите наличности (доставки, продажби, фактуриране, редакция на документи), задаване нива на достъп за всеки потребител посредством пароли, аналитичност с богат набор от  справки, работа в реално време, рецепти, модул Happy Hour, модул за резервации, Touch Screen оптимизиран интерфейс („Това, което виждаш на екрана, е това, което получаваш”), бърза селекция на напитки и ястия чрез визуализация на картинки, различни начини на плащанe, задаване на отстъпки и промоции, разделяне на сметка, минимизиране на загубите чрез модул за видеонаблюдение, визуализация на поръчките в кухнята.

Софтуер за бирария

Ние, от БЕНСТАР КОМПЮТЪРС, заедно с Microinvest предлагаме пълен набор от софтуерни и хардуерни решения, които да отговарят напълно на нуждите за Вашата бирария. Чрез нашите софтуерни решения Вие ще управлявате и контролирате всички процеси във Вашата бирария, което ще Ви спести много време и ресурси и ще направи Вашия бизнес печеливш. За да използвате нашите решения, не е необходимо да имате специални IT познания.

Софтуерното решение обхваща всички процеси – управление на стоковите наличности (доставки, продажби, фактуриране, редакция на документи), задаване нива на достъп за всеки потребител посредством пароли, аналитичност с богат набор от  справки, работа в реално време, рецепти, модул Happy Hour, модул за резервации, Touch Screen оптимизиран интерфейс („Това, което виждаш на екрана, е това, което получаваш”), бърза селекция на напитки и ястия чрез визуализация на картинки, различни начини на плащане, задаване на отстъпки и промоции, разделяне на сметка, минимизиране на загубите чрез модул за видеонаблюдение, визуализация на поръчките в кухнята.

Софтуер за кафене

За всяко кафене е от изключителна важност бързото и качествено обслужване на клиентите, с цел насърчаване на лоялността на гостите.

 

Чрез Microinvest Склад Pro ще повишите оперативната ефективност и ще редуцирате  грешките, ще подобрите отчетността и прогнозирането. 

Софтуерните решения за кафенета на Microinvest дават възможност на Вашите клиенти да поръчват директно на каса, да бъдат обслужени от сервитьор или да направят своя избор чрез мобилния си телефон в момента, в който седнат на масата.

Софтуерните продукти предлагат пълния набор от функционалности – управление на масите в залата; кухненски монитори, на които се изписва статусът на всяка поръчка; вземане на поръчка от сервитьор, посредством мобилно устройство, което изпраща поръчката към кухнята и бара; задаване на отстъпки и промоции; изображения на стоките и услугите чрез картинки; групиране на стоки; минимизиране на загубите чрез модул за видеонаблюдение. Системата работи при изключително големи натоварвания, като едновременно с това осигурява висока степен на защита на информацията. 

Софтуер за бързо хранене

   Всяко заведение за бързо хранене търси начини за увеличаване обема на продажби и броя клиенти, както и за подобряване на оперативната ефективност и редуциране на грешките чрез по-добро отчитане и прогнозиране. В добавка на всичко дотук, при ресторантите за бързо хранене трябва да се увеличи скоростта и качеството на обслужване  с цел насърчаване на лоялността на гостите.

 

   Софтуерните решения за ресторанти за бързо хранене на Microinvest дават възможност на Вашите клиенти да поръчват  на  каса, чрез мобилния си телефон в момента, в който седнат на масата, предварително да заявят поръчка по телефона и да я вземат на място или да им се достави вкъщи.

   Софтуерните продукти предлагат пълния набор от функционалности – управление на масите в залата; управление и изпълнение на поръчки по телефона; кухненски монитори, на които се изписва статусът на всяка поръчка; вземане на поръчка от сервитьор, посредством мобилно устройство, което изпраща поръчката към кухнята и бара; задаване на отстъпки и промоции, изображения на стоките и услугите чрез картинки, групиране на стоки, минимизиране на загубите чрез модул за видеонаблюдение.
   Системата работи при изключително големи натоварвания, като едновременно с това осигурява висока степен на защита на информацията.

Софтуер за дискотека

Собствениците на барове, дискотеки и нощни клубове, обикновено  търсят нови начини за увеличаване на броя клиенти и  приходите от продажбата на повече напитки.

 

За всеки е от особено значение да предотврати всякакви загуби, да има централизирана система на достъп и отчетност, постоянно видеонаблюдение, синхронизирано с реално изписваните количества и стоки.

 

Софтуерните решения на Microinvest Ви дават възможност да управлявате всички процеси гладко и ефективно.

 

Нашите продукти са създадени, за да растат и да се разширяват заедно с Вас – възможност за бързо добавяне на нови работни места и увеличаване броя на хардуерните устройства. 

 
Системата работи при изключително големи натоварвания, като едновременно с това осигурява висока степен на защита на информацията

Възползвайте се от богатия набор от функционалности:

 • управление на масите в залата; 
 • вземане на поръчка от сервитьор, посредством мобилно устройство, което изпраща веднага поръчката към кухнята и бара; 
 • задаване на отстъпки и промоции;
 • нива на достъп и ограничаване броя на позволените операции в зависимост от вида потребител;
 • изображения на стоките и услугите чрез картинки;
 • групиране на стоки.

Какво Ви е необходимо:

 • Търговска система “Авангард”
 • Microinvest Склад Pro
 • Microinvest Склад Pro Light
 • Microinvest Order Assistant
 • Microinvest Invoice Pro
 • Microinvest Архиватор Pro
 • Microinvest eMenu Pro
 • Безжична система за повикване